warranty (1)

Garantie & Klachten

Uiteraard kan het voorkomen dat iets niet helemaal verloopt zoals gepland en gewenst. Wij zijn zéér flexibel en proberen tot een bepaalde mate van redelijkheid problemen zorgvuldig en snel op te lossen. Heeft u een klacht? Bel ons dan of mail uw bericht naar: info@sunnahpubs.com

Garantievoorwaarden

Wij doen ons uiterste beste onze artikelen in een goede conditie bij u af te leveren. Uiteraard kan het wel eens gebeuren dat een artikel tijdens transport of op een andere manier schade oploopt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie en het omruilen van het betreffende artikel. Indien u schade constateert, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door én controleer altijd samen met de vervoerder op schade én volledigheid van uw bestelling. Indien het gebrek tijdig wordt gemeld en binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging. Als dit niet mogelijk is wordt uw geld gecrediteerd.

Beschadigd ontvangen?

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze producten tijdens de reis naar jouw voordeur beschadigd raken. Gelukkig is dit zeldzaam maar het kan gebeuren dat tijdens de levering schade aan product(en) ontstaat. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zullen dan zo snel mogelijk ervoor zorgen dat je uiteindelijk de bestelling keurig ontvangt zoals we hem verstuurd hebben.

Garantie/Klachten procedure

✓ Stap 1: Neem altijd eerst contact met ons op, zodat we het probleem met de producten kunnen bespreken en een geschikte oplossing kunnen vinden.

✓ Stap 2: Naar aanleiding van het contact zullen we je vragen om de beschadigde producten retour te sturen Zie retourneren pagina voor meer info hierover.

✓ Stap 3: Wanneer wij de retourzending ontvangen, word je hiervan per mail op de hoogte gesteld. Zodra we het product hebben bekeken en geconstateerd hebben dat je klacht inderdaad terecht is, sturen we uw een vervangend product toe.

✓ Stap 4: Wanneer de klacht niet geheel duidelijk is, kost dit uiteraard meer tijd om de klacht af te handelen.