Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Levertijd

Al onze poststukken versturen wij met PostNL of DHL. Deze dienstverleners streven er naar alle poststukken de volgende werkdag te bezorgen. Hiervoor zijn geen officiële tijdskaders vastgesteld, wel is het zo dat PostNL er naar streeft de briefpost tussen 08.00 en 17.00 uur te bezorgen. Uiteraard kan er zich altijd een calamiteit voordoen waardoor het iets later wordt afgeleverd.

Ook komt het weleens voor dat we een product niet op voorraad hebben. In de meeste gevallen zal het pakketje alvast opgestuurd worden en zal de niet voorradige product nabezorgd worden.
Ook zal het voorkomen dat we het pakketje enkele dagen zullen laten vertragen om alles in een keer op te kunnen sturen.

Wilt u daarom het pakketje met spoed ontvangen? Dan kunt u dit bij commentaar vermelden. De voorradige artikelen zullen dan meteen opgestuurd worden.

Bestellingen die we in meerdere keren verzenden zullen geen gevolg hebben op de kosten.

Onderstaand vindt u een tabel met de geschatte levertijden voor zendingen in europa. Levertijden kunnen afwijken wanneer producten niet voorradig zijn of bij onvoorziene calamiteiten.

Aan deze tabel kunt u geen rechten ontlenen.

Land Bezorgkosten Levertijden Gratis bezorging na
Nederland € 4.95 1 a 2 werkdagen € 70.00
België € 7.50 2 a 5 werkdagen € 79.99
Duitsland € 7.15 2 a 5 werkdagen € 79.99

 

Voor verzendkosten en tijden van andere landen kunt u met ons contact opnemen.

Levertijd (Buitenland)

De levertijd voor buitenlandse bestelling varieert van 2 tot 5 werkdagen.

Bezorgkosten (Nederland)

De bezorgkosten bedragen: €4,95. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Orders boven een bedrag van €70,- hanteren wij geen bezorgkosten.
U kunt uw bestelling ook afhalen in Maastricht door een afspraak met ons te maken (dan worden er uiteraard geen bezorgkosten berekend).

Bezorgkosten (Buitenland)

Voor de bezorgkosten naar het buitenland, zie bovenstaande tabel. Staat het land waarheen u het wilt laten bezorgen hier niet bij? Stuur ons dan een bericht.

Niet thuis?

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met zaterdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Wilt u geen bezorging bij de buren dan kunt u als commentaar bij uw order aangeven dat het pakket alleen op het huisadres aangeboden mag worden. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.