placeholder

Verzenden & retourneren

Vragen over de verzending van je order? Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten en de belangrijkste informatie over het ontvangen van je bestelling. Voor overige vragen kun je ons het best bereiken via e-mail.

Levertijd

Al onze poststukken versturen wij met PostNL of DHL. Deze dienstverleners streven er naar alle poststukken de volgende werkdag te bezorgen. Hiervoor zijn geen officiële tijdskaders vastgesteld, wel is het zo dat PostNL er naar streeft de briefpost tussen 08.00 en 17.00 uur te bezorgen. Uiteraard kan er zich altijd een calamiteit voordoen waardoor het iets later wordt afgeleverd.

Ook komt het weleens voor dat we een product niet op voorraad hebben. In de meeste gevallen zal het pakketje alvast opgestuurd worden en zal de niet voorradige product nabezorgd worden.
Ook zal het voorkomen dat we het pakketje enkele dagen zullen laten vertragen om alles in een keer op te kunnen sturen.

Wilt u daarom het pakketje met spoed ontvangen? Dan kunt u dit bij commentaar vermelden. De voorradige artikelen zullen dan meteen opgestuurd worden.

Bestellingen die we in meerdere keren verzenden zullen geen gevolg hebben op de kosten.

Onderstaand vindt u een tabel met de geschatte levertijden voor zendingen in europa. Levertijden kunnen afwijken wanneer producten niet voorradig zijn of bij onvoorziene calamiteiten.

Voor verzendkosten en tijden van andere landen kunt u met ons contact opnemen.

Land Bezorgkosten Levertijden Gratis bezorging na
Nederland € 4.95 1 a 2 werkdagen € 70.00
België € 7.50 2 a 5 werkdagen € 79.99
Duitsland € 7.15 2 a 5 werkdagen € 79.99

Retourneren van een artikel

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze binnen 14 dagen na het bestellen, mits ongebruikt en in originele verpakking, op eigen kosten retourneren. Wanneer een product defect blijkt wordt meestal een nieuw artikel geleverd, of indien dit niet mogelijk is, wordt het geld teruggegeven.

Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is As-Sunnah Publications genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen.
Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan As-Sunnah Publications heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Producten kunnen geretourneerd worden naar:

Postadres:

As-Sunnah Publications
Punterweg 56
6222NW Maastricht

Versturen met PostNL

Voor het versturen van een pakket via PostNL kijk je op
https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/

Versturen met DHL

Voor het versturen van een pakket via DHL kijk je op
https://www.dhlparcel.nl/nl/particulier/pakket-verzenden

Terugbetaling:

De terugbetaling zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw pakket overgemaakt worden.

FAQ

Verzenden & retourneren

Levertijd (Buitenland)

De levertijd voor buitenlandse bestelling varieert van 2 tot 5 werkdagen.

Bezorgkosten (Nederland)

De bezorgkosten bedragen: €4,95. Deze kosten zijn ongeacht de grootte van de verzending, zelfs bij grote pakketten. Orders boven een bedrag van €70,- hanteren wij geen bezorgkosten.
U kunt uw bestelling ook afhalen in Maastricht door een afspraak met ons te maken (dan worden er uiteraard geen bezorgkosten berekend).

Bezorgkosten (Buitenland)

Voor de bezorgkosten naar het buitenland, zie bovenstaande tabel. Staat het land waarheen u het wilt laten bezorgen hier niet bij? Stuur ons dan een bericht.

Niet thuis?

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met zaterdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een bericht in uw brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Wilt u geen bezorging bij de buren dan kunt u als commentaar bij uw order aangeven dat het pakket alleen op het huisadres aangeboden mag worden. In dat geval wordt het pakket alleen bij u aangeboden.

Een bestelling annuleren

Neem dan z.s.m contact op met onze klantenservice

Een grote order plaatsen

Wilt u grote bestelling plaatsen? Dan kunt u aantrekkelijke kortingen krijgen. Ga naar onze groothandel pagina of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Verkeerde artikel ontvangen

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft.
Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan kunt u onze klantenservice mailen.

Artikel beschadigd

Wanneer u een product beschadig heeft ontvangen kunt u dit melden bij onze klantenservice.
Er wordt dan indien mogelijk een vervangend product opgestuurd. Als dit niet mogelijk is wordt uw geld gecrediteerd.